10.02.2018 г., 0:01 ч.

Хайде, отгатни я! 

  Поезия » За деца
630 1 2

Щом надуе бузи

и юмруци свие,

той ще те подгони,

ти пък ще се скриеш,

граници минава,

никой не го спира,

вкъщи щом се скриеш,

там намираш мира.

Може да е топъл,

може да е леден...

Хайде отгатни я

пръв или последен!

© Дияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??