1.05.2009 г., 21:15 ч.

Хайде, подари ми любовта 

  Поезия » Любовна
654 0 0


Аз искам сърцето ми да бие учестено,
забързано, да не може да спре,
пламъците в него днес са угасени,
да греят отново - в непознати ръце.

Аз чакам едно неспокойно вълнение
в изгарящите мои очи,
любовта ти да бъде чисто знамение,
връхлетяла в моите дни.

За нещо различно мечтая, незнайно,
за страст, породена в мен,
за тръпка, която да бъде безкрайна,
за моя най-пролетен ден;

знам, че някъде все ще те срещна,
чакам те, притихнала, добра,
усмихвам се, за да те посрещна,
хайде, подари ми любовта...

01.05.2009 - до моя непознат софиянец :)

© Нина Найденова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??