26.04.2012 г., 10:14 ч.

Хайде, с Богом!... 

  Поезия » Друга
464 0 7

Здравейте! Пиша ви от Отвъд...
Там, долу, ми стана... тясно...
Преселих се скоро... Бях тръгнал на път.
Но злодеи светиха ми маслото...

А тук ме приеха добре...
И всички души сме съседи...
Тук никой никого не яде...
Няма пари. И коли... И говеда...

За трупа ми - не ми е жал...
Спокойно е горе. Свободно...
Не сте получавали писмо от умрял? -
Е, получихте... Хайде, с Богом!...

Марин Тачков
26-27 март 2012 г.

 

© Марин Тачков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??