22.07.2008 г., 23:56 ч.

хайку 

  Поезия » Източни форми
574 0 0

 

               * 

 

Плитък,  пресен  гроб... 

Гарванът  не  отлита -

чака  за храна.

 

          *

                   

                                 

                                 

 

 

 

 

             

 

 

              

 

         

             

© Георги Видинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??