5.01.2008 г., 6:35 ч.

Хайку 

  Поезия » Източни форми
978 0 26

В студената нощ

спомен детски изплува...

Майчина ласка...

© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??