4.05.2008 г., 13:21 ч.

Хайку 

  Поезия » Източни форми
817 0 14



На ливадата

се разхождат щъркели.

Бягайте жабки!



Чучулигата

ми донесе изгрева.

Подарък от теб.



Бели облаци

препускат в синевата.

Коне на брега.



Лястовиците

се гмуркат в небесата.

Пролетни ноти.



Глухарчетата

прецъфтяват в лятото.

Въздишат за теб.

 


© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??