19.01.2010 г., 11:13 ч.

Хайку 

  Поезия » Източни форми
845 0 11

 

 

Снежна долина,

луна и тиха река...

Сама вълчица...

 

 

© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??