6.08.2008 г., 8:35 ч.  

хайку 

  Поезия » Източни форми
838 0 18

Път без посока.

Не тръгвам за никъде.

Спи калинката...

  

Заспаха дните.

Нощите предат мечти

... в какавидите.

 

 

Отрони сълза            

златиста и бременна.

Клас житен плаче.

 

Утеши я земя.            

Целуна я капчица.

Покълна вяра.

 

  

Вода и вятър...

Целувката ледена

снежинка роди.

 

 

© Аэлла Вихрь-Харпиевна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??