Aug 6, 2008, 8:35 AM  

хайку 

  Poetry » East forms
836 0 18

Път без посока.

Не тръгвам за никъде.

Спи калинката...

  

Заспаха дните.

Нощите предат мечти

... в какавидите.

 

 

Отрони сълза            

златиста и бременна.

Клас житен плаче.

 

Утеши я земя.            

Целуна я капчица.

Покълна вяра.

 

  

Вода и вятър...

Целувката ледена

снежинка роди.

 

 

© Аэлла Вихрь-Харпиевна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??