19.02.2014 г., 21:04 ч.

Хайку 

  Поезия » Източни форми
629 0 1

  Лятото угасна.

Златната есен дари

с мъдрост света.

 

         ***

 

Тишината зрее

в есенните листа.

Тъгувам, лято!

 

        ***

 

Приижда есента.

Прохладата владее

чувствата и дните.

© Василена Т Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??