19 feb 2014, 21:04

Хайку 

  Poesía » Formas orientales
637 0 1

  Лятото угасна.

Златната есен дари

с мъдрост света.

 

         ***

 

Тишината зрее

в есенните листа.

Тъгувам, лято!

 

        ***

 

Приижда есента.

Прохладата владее

чувствата и дните.

© Василена Т Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??