Feb 19, 2014, 9:04 PM

Хайку 

  Poetry » East forms
638 0 1

  Лятото угасна.

Златната есен дари

с мъдрост света.

 

         ***

 

Тишината зрее

в есенните листа.

Тъгувам, лято!

 

        ***

 

Приижда есента.

Прохладата владее

чувствата и дните.

© Василена Т All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??