20.08.2009 г., 21:52 ч.

хайку 

  Поезия » Източни форми
698 0 0

* * *

Лятна тишина.

Люшва се и влиза
слънцето в  градината.

 

* * *

Прошарена нощ.

Песента на птиците
буди утрото.


* * *

Във очите ти

цялото небе открих.

Потънах в него.

 

* * *
Късна роза…

Лилаво ухание

попива в мен…

 

* * *

Твоят поглед –

нежно ме гали на сън.

Ледът се топи.

 

© Роза Станкевич Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??