* * *
Лятна тишина.
Люшва се и влиза
слънцето в градината.
* * *
Прошарена нощ.
Песента на птиците
буди утрото.
* * *
Във очите ти
цялото небе открих.
Потънах в него.
* * *
Късна роза…
Лилаво ухание
попива в мен…
* * *
Твоят поглед –
нежно ме гали на сън.
Ледът се топи.
© Роза Станкевич All rights reserved.