* * *
Синя вечер.
Отваря времето порти.
Щастливо небе.
* * *
Омаяна…
Виждам през зеления лист
Нашето слънце.
* * *
Сняг до колене.
разцъфна мимозата
рано сутринта.
* * *
Белите рози.
И в най-дълбоката зима
Снегът ухае.
* * *
Нощ се спуска..
Песен на бяло вино -
вдън сърцето ми!
© Роза Станкевич Всички права запазени