* * *
Само там горе
вместо мен целуни връх.
- Още веднъж!
* * *
Нашият Камък
До Сучурума чака
да се върнем…
* * *
Горе високо
кошутените стъпки
Край Бяла река.
* * *
Там – на хълма
замислено Калето
спомени плете.
* * *
И гърми, гърми
по заспали клавиши.
В онова кътче.
* **
От тъгата ми
пие капчици роса
синя пеперуда.
© Роза Станкевич Всички права запазени