17.12.2017 г., 19:48 ч.

Хайку 8 

  Поезия » Източни форми
826 0 15

В сладостна нежност

притихва Вселената.

Пее любовта.

© Fairy Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??