8.06.2018 г., 23:20 ч.

Хайку (8) 

  Поезия » Източни форми
358 1 3

лодка в реката -
листо отнася 
спомена за лятото
 

© Светлан Тонев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??