9.07.2024 г., 6:42 ч.  

Хайку 

  Поезия » Източни форми
111 2 6

Пролет е.

Вишната цъфти. 

И твоята усмивка там...

 

     Зодиакален афродизиак

 

Везните мои

притеглят топло лято.

Блюдата им са богатсво.

© Стойчо Станев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??