***
Животът – влакче
шеметно; понякога –
на ужасите!...
***
С малки стъпки
към големите цели
вървим цял живот...
***
Надяваме се,
че докато дишаме
ще творим блага,
от които ще черпят
поколения напред...
***
Забодени с
карфици стихове по
пердетата. Мрак...
***
Две черно-бели
снимки на стената. Със
счупено стъкло
едната. Характерът
е може би безсмъртен?!...
***
„Две напред, една
назад“ да се
замени
с
„По-бързо,
по-силно,
по-високо!...“
***
Бягай, бягай, без
да спираш по своя път
напред цял живот!...
© Радослава Антонова Всички права запазени