3.04.2024 г., 21:52 ч.

Хайку-ма 3 

  Поезия » Източни форми
72 0 0

***

В копринен облак

от пеперуди бели –

клон, люшнат от вятър.

 

***

Как драгоценно

святка в листата слънце –

зрееща вишна.

© Мария Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??