3.07.2009 г., 14:01 ч.

Хайку (ние и природата) 

  Поезия » Източни форми
571 0 13

Малките мравки
в изящни редици...
Следват ритъма

 

Напред и назад,
при скалистия отвор,
птицата кръжи
.

 

Толкова хубост
в себе си ти таиш,
чудна пещера!

 

Там, при реката,
любовта ни разцъфна.
Пръски вълшебни

© Весислава Савова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??