3 jul 2009, 14:01

Хайку (ние и природата) 

  Poesía » Formas orientales
527 0 13

Малките мравки
в изящни редици...
Следват ритъма

 

Напред и назад,
при скалистия отвор,
птицата кръжи
.

 

Толкова хубост
в себе си ти таиш,
чудна пещера!

 

Там, при реката,
любовта ни разцъфна.
Пръски вълшебни

© Весислава Савова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??