6.09.2009 г., 16:37 ч.

хайку (посветено) 

  Поезия » Източни форми
695 1 14

Песен >>>

 

Очите бели.

Ангели  в душата ти.

Гълъби нежни.

 

 

Ръцете пусти.

Мислите ми  все далеч.

Залези тъжни.

© Жулиета Великова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??