16.05.2008 г., 20:56 ч.

Хайку с привкус на любов 

  Поезия
879 0 2

Храмът разрушен
рухналите ми мечти
ти възстанови

 

Миг на щастие
нечакана надежда
ти ми подари

 

Ела нечакан
пак прегърни ме силно
и ме целуни

 

© Мими Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??