May 16, 2008, 8:56 PM

Хайку с привкус на любов 

  Poetry
946 0 2

Храмът разрушен
рухналите ми мечти
ти възстанови

 

Миг на щастие
нечакана надежда
ти ми подари

 

Ела нечакан
пак прегърни ме силно
и ме целуни

 

© Мими All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??