31.10.2007 г., 22:24 ч.

HalloweeN 

  Поезия » Друга
4852 0 7
HalloweeN

Вси светии, нощта на зверовете.
Джак се смее във съня.
Вси светии, нощта без боговете,
духове и сенки властват над града.

Елате, подчинени мой,
това е нашият карнавал.
Нощ на демони и вой,
излезте сенки от прахта.

Кладите таз вечер ще ни осветяват.
Духове човешки, върнали се след смъртта.
Джак, приятелю, изчакай,
нека чуя твоя смях, смразяващ техните сърца.

Вещици, гробове разкопани,
скелети по улиците бродят.
Това е нощ на всичките капани,
детски сън, смърт и огън.

Празник е, лицата осветете.
Нека като сенки поиграем там навън.
Нощ на демони проклети,
с костюми хорски да се веселим!


© Рефицул Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??