19.07.2023 г., 18:08 ч.

Хаос 

  Поезия
192 0 0

 

Мисли тук и там хвърчат.

Хора нереални приказки разменят.

Кой в кого се блъска.

Кой с кого в спор влиза.

 

Мисли срещам, подминавам,

връщам се, осъзнавам,

забравям и захвърлям.

След време търся пак.

 

Мисли - частици на пъзел

нареждам в картина.

Виждам начало,

а после частиците губя.

 

Някой мина през пъзела,

взе частица.

Пренаредих - 

но картината е друга.

 

Блъскат се емоции и мисли.

Настъпва тишина.

Болка изпитват 

всички мисли до една.

 

Само в моята глава ли е така?

© Simana Yordanova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??