Мисли тук и там хвърчат.
Хора нереални приказки разменят.
Кой в кого се блъска.
Кой с кого в спор влиза.
Мисли срещам, подминавам,
връщам се, осъзнавам,
забравям и захвърлям.
След време търся пак.
Мисли - частици на пъзел
нареждам в картина.
Виждам начало,
а после частиците губя.
Някой мина през пъзела,
взе частица.
Пренаредих -
но картината е друга.
Блъскат се емоции и мисли.
Настъпва тишина.
Болка изпитват
всички мисли до една.
Само в моята глава ли е така?
© Simana Yordanova All rights reserved.