23.04.2006 г., 23:13 ч.

Хаосът в недрата 

  Поезия
641 0 1
Спокойствие,пропито със злоба
Вяра,започнала с ненавист
Обич,премахнала любов
Омраза-причина за живот
Искреност-жар на луна
Изневяра-чай с лед
Целувка-сочността на Ябълката
Лъжа-любов към робството
Пренебрежение-водорасло океан
Невнимание-змия до камък
ненавист-тъпа игла
Секс-объркан организъм
Лудост-смях и сълзи
Медитация-безкраен оргазъм.

© Йас Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??