Какво да сътворя не зная, защото днес изпробвам тук
една за мене нова функция, известна сигурно на друг.
Да пиша, всъщност, аз умея, в стандарт - от лявото към дясно,
опитвам новост - дясно-ляво, но получава се ужасно!
Дотук със мойта нестандартност! Умее ли го някой - моля!
Да сменям хей така посоките? Не искам, а и нямам воля.
За писането става дума, но май за мен е характерно -
не мога някак във живота си на бялото да кажа черно.
Когато лявото е ляво, а дясното си бъде дясно,
тогава има правила и зная, че не е опасно.
Но щом от кривото разбиране на думичката свобода
за никой няма бариери и всеки през просото гази -
тежко на всички ни в България, и нека Господ да ни пази!
© Мария Борисова Всички права запазени
Различен поглед , но реално истински.
Хубаво е казано.С много обич за свободата.