29.09.2013 г., 12:09 ч.

Хаотично 

  Поезия
549 0 1

Забравих да мечтая, а не исках...

Вървя напред, но не знам къде...

Оглеждам се и виждам само хаос,

объркани са всички, също като мен!

 

Прехвърчат истини, признати злобно.

Има и лъжи подарени благородно.

Забравени сме някак от бягството на времето,

натоварили се мазохистично с на живота бремето.

 

Запитах се случайно, почти като на книга,

какво се случва, и хаоса дали ще подредим,

дали и другите да мечтаят забравили са - без да искат,

и ще пожелае ли да ни навести следващия ден.

 

Зарязах бързо мисълта дошла така случайно.

Дори забравих за какво бе точно тя.

И гмурнах се в' всеобхващащия хаос,

далече от мечти, от смисъл и от благ живот.

 

© Димо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хареса ми истинността която прочетох тук! Поздрави!
Предложения
: ??:??