Той има страхотно съзъбие,
пише с лявата ръка,
пуши си цигарата наполовина,
далтонист е,
не вижда други цветове освен мен,
не може да казва 'р',
има убийствени ириси,
жестоки ъгли на устните,
и ме кара да подскачам...
© Ивона Иванова Всички права запазени