1.04.2008 г., 9:05 ч.

Харакири 

  Поезия » Източни форми
698 0 5

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

ХАРАКИРИ

 

Острието хладно в
твоите ръце - красиво е.
Тънък разрез във волята ми.

* * *
Алени пръски върху
бяла окинавска коприна.
Острието плавно влиза.

* * *

Тъй жадувано освобождаване.
Душата отскубва се
от жалка тлен.

* * *

Изваждаш ножа ритуално -
гореща кървава стомана -
еманация на свободата.

* * *

Край

© Атеист Грешников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??