Apr 1, 2008, 9:05 AM

Харакири 

  Poetry » East forms
695 0 5

The work is not suitable for people under 18 years of age.

ХАРАКИРИ

 

Острието хладно в
твоите ръце - красиво е.
Тънък разрез във волята ми.

* * *
Алени пръски върху
бяла окинавска коприна.
Острието плавно влиза.

* * *

Тъй жадувано освобождаване.
Душата отскубва се
от жалка тлен.

* * *

Изваждаш ножа ритуално -
гореща кървава стомана -
еманация на свободата.

* * *

Край

© Атеист Грешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??