14.02.2008 г., 13:32 ч.

Hard love... 

  Поезия
976 0 3
Знам, че ще е трудно,
още отсега личи...
Колкото и да е мътно,
светът няма да се разруши!

Обичта крепи ни и винаги ще е така.
Даже да боли,
пак ще сме срещу съдбата!

Няма да се примиря.
Не бива. С моята радост ще съм!
Дори това да ме убива!

И сълзите тихо ще преглъщам,
с надежда, че усмивка ще ме навести...
Снимката ти вечер ще изваждам
от шкафчето на моите мечти!

© Димитрийка Германова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??