13.03.2007 г., 17:52 ч.

Харесва ми  

  Поезия
614 0 4

Харесва ми начина,
по който ме гледаш,
как жадуваш да ме
докоснеш и имаш.

Харесва ми да
слушам гласа ти и
тежкото ти дишане,
когато си в мен.

Харесва ми, когато
се бунтуваш, дърпаш се,
а след това ме
теглиш към себе си.

***

Животът е кратък.
Миговете с теб са
преброени, но
харесва ми всичко
с теб, независимо от
подареното ни време...
Заедно!

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??