16.02.2017 г., 23:28 ч.

Харизма 

  Поезия » Любовна
200 0 1

Искрицата горяща в твоя поглед
прескочи в мен и ме гори,
лъч спонтанна лъчезарност
зарежда чуствата ми с добрина.

 

Прескачат игривите звездици,
живот им дават твоите очи,
извират, не от черните зеници,
а някъде в недрата на ума.

 

Енергията динамична
струи на ударни вълни,
и без лицето ти да виждам
сияние мислите ми заслепи.

 

Мразя, толкова да те обичам,
да те обричам в самота
и въздуха край теб ревнувам лудо,
той повече докосва те от мен!

 

Кажи ми, как да оцелявам,
попаднах в магнитното поле,
покорявам се на твоята харизма,
а исках, аз да покорявам теб!?

© Misteria Vechna Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Щом Харизмата е магнитно поле не се безпокой.Има много средства за размагнитване.
Предложения
: ??:??