23.07.2007 г., 11:09 ч.

Харпия ( Право Огледало) 

  Поезия
972 0 13

Харпия

Вече 7 години Щастие, Мила.
7 кратки години Живот.
Без излишни въпроси. Шепти хлорофила.
Прекроява ни - заедно - древен Кивот.
*
Ти разцъфваш под моите ласки.
Аз уютно до теб съм се сврял.
Не ни пукат чуждите пози и маски.
Всяко зло - ураган го отвял.
*
Бистро и Дълбоко е наоколо, Мила.
Да вървим все така - чак до век!
Навик-Харпия дебне със сила -
че на Плитко се дави човек!

11 Септември 2003, Ломбо Есте.

© Симеон Дончев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??