13.03.2011 г., 0:07 ч.

Хазартно 

  Поезия » Любовна
961 0 12

Във живота ти влязох хазартно,

сбъднах твоите пазени сънища -

днес съм най-печелившата карта.

Заложи ме, добра съм! Ще дръзнеш ли?

 

Разиграй ме разумно и смело –

аз съм козът ти скрит във ръката.

Пожелаеш ли, всичко печелиш –

виртуозно владееш играта…

 

И помни – аз съм дяволски верна,

силен зар на игралната маса,

не ме слагай в колода резервна

щом късмета ти мога да пазя.

 

Като майстор познаваш играта,

щом си с мен, и в живота печелиш,

аз сама ще създам правилата –

с мен бъди... ако сили намериш.

© Йорданка Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??