11.01.2005 г., 15:36 ч.

Хей, барман 3 

  Поезия
795 0 0

Хей, барман,
водка ми сипи.
И с музика
ми докосни душата.
Не гледай тъпо,
знаеш ме, нали,
запеят ли -
намокрям козирката.

Хей, барман,
водка искам пак.
Готин си, ела
да те прегърна.
Ама смени
Мишовия рап...
Пусни една -
трапезено-кахърна.

Хей, барман,
я налей отново,
една шикозна
и дестилационна.
А песента
да бъде със основа
релгиозно-
приватизационна.

Хей, барман,
водка на кокили.
Едничка само
и пусни да свири...
Ти знаеш, брат...
Песента на Лили...
"Продават се, мамо,
белите манастири."

© Хухавел Кайлъшки Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??