18.07.2011 г., 0:45 ч.

Хей, момче! 

  Поезия » Хумористична
790 0 9

Хей, момче! Недей така!

Гледаш ме с отворена уста.

Поглед смело вперил си в мен,

сякаш от вида ми си пленен.

 

Гледаш ме кат апетитна хапка.

Не си мисли, че си ми загадка.

Ясен си ми като бял ден,

искаш само ден да си с мен.

 

Знай, че аз не съм наивна.

За шега ти ми намигна.

Щом си смел и ми говориш

думи мръсни, неетични.

 

Ще събудиш в мене звяра.

Вижда ти се на шега...

Вместо кротката писана,

тигър в този миг ще стана.

 

Лесно няма да се дам.

Ще получиш ти урок голям.

Хайде, после ти посмей

да си пак вулгарен с мен!

© Ваня Атанасова - Панова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??