7.01.2010 г., 20:23 ч.

Хей, усмихни се! 

  Поезия » Друга
836 0 1

Хей, усмихни се!

 

 

 

 

Розово сънена 

       се протегна зората,

с усмивка засия -

           ослепителна

                      и закачлива!

Хей, събуди се!!!

Светът

     е прекрасен!

Зимно утрото 

          лилавее,

а сърцето ми пее!...

Денят 

        е прекрасен!

Хей, усмихни се!!!

© Лиляна Стойчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Разрошена, с пресъхнали очи,
    луната се събуди изгладняла,



    Даааа, твоята луна е гладна, а ти си седнал да се чудиш защо зората ми се протегна.....

Предложения
: ??:??