28.03.2009 г., 17:24 ч.

Хектор 

  Поезия
583 0 16

 

                   Хектор

 

 

И тайните, които ще разкрием,
пред себе си, когато свещ запалим,
или олтара пагубно ще сринем,
или ще бъдем вяра срещу вяра...

И разумът ми пак зове тревожно -
към теб летя - досущ съм остър вектор
и даже да пропадна в невъзможия,
напук на всички - ти ще си ми Хектор...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??