29.09.2010 г., 13:41 ч.

Хелиография 

  Поезия » Философска
839 0 1

Х Е Л И О Г Р А Ф И Я

 

посрещам вълната

и е леко и ласкаво

сливам се с древния ритъм

частици мокра мисъл полепват по тялото

водорасли кодират Щраус и Глинка

заприличвам на амфора от светлина

сякаш полита четвърто измерение

странно т и х о

 

 

Човекът амфибия със сигурност е писал

 с т и х о в е.

© Диана Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??