Sep 29, 2010, 1:41 PM

Хелиография 

  Poetry » Phylosophy
838 0 1

Х Е Л И О Г Р А Ф И Я

 

посрещам вълната

и е леко и ласкаво

сливам се с древния ритъм

частици мокра мисъл полепват по тялото

водорасли кодират Щраус и Глинка

заприличвам на амфора от светлина

сякаш полита четвърто измерение

странно т и х о

 

 

Човекът амфибия със сигурност е писал

 с т и х о в е.

© Диана Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??