ХЕПИ ЕНД
И когато всичко изглежда добре,
погледнеш, завесата паднала.
Хлад. И тъмнина около теб.
Сцената празна. Празна е залата.
Само кикота, на дамата в черно,
те стряска и сили събираш.
Трудно. Трудно и неимоверно,
но все пак, да живееш избираш!
© Ник Желев Всички права запазени