9.06.2009 г., 19:10 ч.

Хероинови деца 

  Поезия
735 0 2

Малки хероинови деца,
глас пустинен от гробните поля.
Вик за помощ някой надава,
няма как, хероинът не прощава.
Абсцеси, кризи, мизерия,
всичко това за миг без истерия,
миг, отварящ врати към мечтите,
миг, лишаващ живота от искрите.
Вик за помощ, затворен във спринцовка,
лудост за всички в прахообразна опаковка.
Дракон нежно затопля всички вени,
шамар-милувка отпуска мускули вдървени.
Вик за помощ, глухи са тълпите,
неее, скъпùте си май всички сълзите.
Малки хероинови деца,
плачат, искат среща със смъртта.
Отказано им е щастие, нямат права,
нова доза, скриват се в тяхната мъгла.
Сълза кафява се отронва от тънката игла.
Анатема отпраща малките хероинови деца.
Остава спомен за надупчена ръка.
Майка за последно дрешките скатава.
Няма как, хероинът не прощава.

 ============================= 
За всички познати и непознати, които не доживяха чистия ден.
Не ги мразете, не ги съжалявайте, а им помогнете - това може да са вашите деца!!!!
Из цикъл "Детокс"

© Никой Нищо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тъжната Хероинова действителност!Живот!
  • Болно ми е като гледам как сами се убиват...а е толкова малко това което им е нужно-внимание, ласка, мила дума...
    Разплака ме стихът ти, няма нищо по-страшно от това да загубиш дете...
    Добре дошъл в Откровения!
Предложения
: ??:??