12.09.2005 г., 18:03 ч.

ххх 

  Поезия
1077 0 6

ххх

 

разголена

нощта изсипва 

небе

в очите ми

 

денят

като фалшиво злато

блещука

в очите на наивните

 

по стълбите

които

не отвеждат никъде

минава всеки

 

 

 

 

© Лили Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??