На 09.01.т.г. мама се пресели
в Другия, По-Добрия Свят
Забраних си да страдам,
да тъгувам, да плача,
в пустота да пропадам,
да се стапям във здрача,
да се нося унило
във река от въздишки,
да съм наниз от гнили,
изтормозени нишки.
Забраних си напразно
минало да сънувам
и със думи омразни
все сълзИ да рисувам.
Забраних си... напразно!
Не съм аз... Подменена
е душата без чувството,
че си близо до мене.
© Нина Чилиянска Всички права запазени